Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Falak festése

A falfestés szobafestés egy utolsó munkafolyamatot jelent a lakásfelújítás során.

Festés előkészületeivel ha megvagyunk, glettelés, faljavítás, csiszolás és minden bútor berendezési tárgy is szakszerűen le van takarva, fóliázva csak ekkor kerül sor a festésre.

Különböző festékek más és más szerszámot, illetve festőhengert igényelnek.

Glettelt falakat minden esetben minimum két réteg festéssel látjuk el, ez szintén igaz a nem glettelt, de már festett falfelületre, ahol erős élénk színt szeretnénk.

Az egy rétegű festést tisztasági festésnek hívjuk, ennek a funkciója a nevéből is kiderül, ha egy jó állapotú falfelület elkoszosodott, de szeretnénk, hogy tiszta legyen akkor ezt a munka fázist választjuk. Fehér, vagy világos pasztell szín festése esetén kivitelezhető. Irodák, lépcsőházak, vendéglátó egységekben ajánlott 3 évenként.

Az élénk szín festése több rétegű festést kíván, így ha bordó, erős narancs, vagy hasonló színekben gondolkodik javasolt a 3 réteg festés.(egy alapozó réteg és kettő réteg szín)

Az általunk javasolt falfestékek:

-Héra

-Poli Farbe Platinum

-Dulux

-Tikkurila

-Caparol

Tanács:  Mi nem használunk Tesco gazdaságos, szupermarketekben árult "gagyi" festékeket, javasoljuk ön se próbálkozzon dolgozni vele. Minőségi munka alapja, a jó minőségű alapanyag felhasználása szakszerűen.

Árajánlatkészítés nálunk ingyenesen, kedvező, jó minőségű falfestékekkel, legjobb ár érték arányban számolva, az ön egyedi igényeinek megfelelően.

Árajánlatkérés telefonon: 06-70-588-92-90

Szobafestés, mázolás, tapétázás, tisztasági festés, lakásfestés minden szobafestő jellegű munkával kapcsolatban hívjon bizalommal.

  

 szinskala.jpg